До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

H&M представляють нову колекцію осінь-зима 2021/2022

H&M представляють нову колекцію сезону осінь-зима 2021/2022, яка поєднує в собі практичність горпкору (технологічний і функціональний верхній одяг) з модним пошиттям.

У новій колекції переважає одяг, виготовлений з більш екологічно чистих матеріалів, що є ще одним важливим кроком бренду до сталого майбутнього. Універсальні предмети гардероба створено з органічних і перероблених тканин ECOVERO™, які привносять сучасний відтінок у класичну естетику. Центральні відтінки колекції — землисто-зелений колір і контрастні вкраплення помаранчевого й чорного.

Реклама

Осінньо-зимова колекція H&M не тільки практична, а й вирізняється продуманою функціональністю. Наприклад, водонепроникний анорак з переробленого поліаміду можна трансформувати в зручну сумку, а комбінезон з переробленого поліестеру й в’язаний нагрудник з високим коміром — поєднувати з будь-якими предметами одягу. Інші головні елементи, зокрема й чорні та помаранчеві легінси зі штрипками, стьобаний жилет з 100% переробленого поліестеру й oversize-пуловер з капюшоном, цитують зручний вуличний стиль 90-х. До колекції також увійшли товари для собак: аксесуари, верхній одяг і стьобана сумка.

"Мені подобається подвійність цієї колекції; ми хотіли донести практичні елементи вуличного стилю до наших клієнтів, орієнтованих на моду. Навіть із чарівними ностальгічними відсиланнями в колекції відчувається сміливість і новизна", — коментує Марія Остблом, очільниця відділу дизайну жіночого одягу H&M.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.