До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Gucci покажуть нову колекцію у відомому паризькому клубі

Легендарний нічний клуб Парижа Le Palace повертається. 24 вересня модний Будинок Gucci проведе показ колекції весна-літо 2019 в цьому знаковому для французької столиці місці. Відповідно до похмурої атмосфери Le Palace, шоу модного Дому відбудеться о 21:00 і стане третьою і завершальною частиною в річному "любовному романі" бренду з Францією (весняно-літня кампанія 2018 року і колекція Resort 2019 року була створена, як вшанування французької культури).

Ів Сен-Лоран, П'єр Берже і Енді Ворхол на вечірці Le Palace 1977 року в Парижі, Франція

Le Palace був одним з найвідоміших нічних клубів Парижа в 70-х і на початку 80-х років. Заснований підприємцем-новатором Фабрісом Емаром 1977 року, клуб став фоном для безлічі диких ночей. Його нерідко називали паризьким аналогом нью-йоркської Студії 54. На піку своєї слави ікона стилю Едвідж Белмор була завсідником клубу, постійно наповнювала місце еклектичним поєднанням впливових людей і невідомих модних хлопців. Бажання Мікеле провести свій показ в Le Palace очевидний – він відомий шанувальник ексцентрики, який наповнює свої шоу зірками зі світу моди, мистецтва, музики і літературних світів. Більш того, Мішель Гобер, музичний маестро показів Gucci колись був резидентом в Le Palace. Тому крім грандіозного шоу нової колекції, варто очікувати і відмінний плейлист.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.