До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Міський режим: нова хутряна колекція By Giulia

Хутряний бренд By Giulia представив лукбук нової осінньо-зимової колекції, яку відзняли на вулицях Парижа. Засновниця бренду Джулія Гурман вирішила зняти лукбук у стрит-стайл жанрі й запросила на роль стиліста й моделі Аню Зюрову, колишню редакторку російського Tatler, яка зараз мешкає в Нью-Йорку.

У новому сезоні у колекції By Giulia головне хутро – це норка, спеціалісти бренду навчились обробляти хутро так, що шуба довжиною до підлоги важить не більше аніж кашеміровий светр, але чудово зберігає тепло. Окрім пальт у колекції є тонкий "светр" з хутра норки. Норка Saga Furs і Kopenhagen Fur представлена в яскраво-білому, кольорі "сапфір", silver blue, gold і toffee. Хутро лисиці також буде популярним взимку 2018 року – у колекції воно представлене у кольорі cross fox, red fox, а також у варіації чорно-бурої лисиці. Найбільш якісне та дороге хутро в колекції – хутро соболя.

Реклама

<b>ByGiulia</b>

Читайте також:

Счастливы вместе: как сочетать меха и драгоценности

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.