До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гендерні ігри: Givenchy весна-літо 2019

Нову колекцію Givenchy Клер Вейт Келлер присвятила гендерній подвійності. Дизайнера вразила андрогінна краса Аннемарі Шварценбах. Швейцарська письменниця, журналістка, мандрівниця і фотограф жила сто років тому. Внучка Фрідріха Вільгельма фон Бісмарка вирізнялася не тільки нестандартним мисленням і особистим життям, а й нетрадиційним для того часу гардеробом.

Givenchy весна-літо 2019

Для сезону весна-літо 2019 вбрання Шварценбах надали Келлер привід зіштовхнути коди жіночого та чоловічого одягу. Її особистий розрив між двома протилежними полюсами скорочується від сезону до сезону, і дизайнер виявилася на стороні тих, хто вважає, що немає ніякої різниці між чоловічими і жіночими колекціями. Однак були в її роботі і абсолютно жіночні речі. Наприклад, натхненна фотографіями Шварценбах, Келлер зробила вечірні сукні з асиметричним драпіруванням в дусі 1930-х років з блискучим металізованим декором.

Реклама
Givenchy весна-літо 2019
Givenchy весна-літо 2019
Givenchy весна-літо 2019

<b>giv ss 19</b>

Весь показ можна переглянути тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.