До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Фантазії про реальність: Prada Resort 2019

Стилістика 90-х років минулого століття, очевидно, ще якийсь час затримається в колекціях Prada. Саме в цьому десятилітті знову шукали натхнення творці шоу Resort 2019, яке минуло в Нью-Йорку. "Ми були натхненні жінкою, яка створює красу своїми власними руками", – сказав перукар Гвідо Палау за лаштунками. Головним зразком того часу для Міуччі Пради стала зірка 90-х Хлоя Севіньї. "Ми любимо дівчат, які зловживають фарбою для волосся", – підсумував Гвідо.

Prada Resort 2019

І якщо на показі Chanel Resort 2019 головними аксесуарами стали найрізноманітніші берети, то Прада акцентувала на гігантських вушанках і військових кашкетах. Вони відмінно підкреслювали різнокольорові пасма моделей і ще більше нагадували про заявлені 90-і. Взуття в колекції також було прямою цитатою з останнього десятиліття двадцятого століття. Форма туфель натхненна туфлями з весняно-літньої колекції бренду 1999 року. У справі традиційно задіяні і улюблені в Prada ugly prints, які змішувалися майже в кожному образі подібно складно зітканому килиму з психоделічних спогадів молодості. "Не буду говорити занадто багато, по суті, це не серйозне шоу, – поділилася Прада після показу, – це свого роду фантазія про реальність".

Реклама
Prada Resort 2019
Prada Resort 2019
Prada Resort 2019
Prada Resort 2019
Prada Resort 2019

Весь показ можна переглянути тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.