До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Це офіційно: Ріанна і LVMH запускають бренд Fenty

Після кількох місяців галасу Ріанна нарешті почала свою кар'єру в моді. Співачка разом з LVMH запустила бренд Fenty.

Ріанна і Бернар Арно

"Створення такої лінії з допомогою LVMH – дуже особливий момент. Містер Арно дав мені унікальну можливість розвинути бренд у секторі розкоші без будь-яких творчих обмежень", – сказала Ріанна в своїй заяві з посиланням на голову і виконавчого директора LVMH, Бернара Арно. "Я не могла уявити собі кращого партнера і в творчому плані, і в бізнесі, і я готова до того, щоб світ побачив, що ми створили разом".

Реклама

Лінія косметики Ріанни Fenty Beauty, запущена в партнерстві з косметичним бізнес-інкубатором LVMH Kendo, за перший рік роботи заробила 500 мільйонів євро, що підкреслює масштаби впливовості барбадоської співачки.

Fenty Beauty

Fenty – перший модний бренд, створений LVMH з нуля з моменту заснування Christian Lacroix 1987 року. Лейбл випускатиме одяг і аксесуари, в тому числі взуття, сонцезахисні окуляри і ювелірні вироби.

"Всі знають Ріанну як чудову співачку, але завдяки нашому партнерству в Fenty Beauty я знайшов справжнього підприємця, істинного генерального директора і класного лідера. Природно, вона знаходить своє місце в LVMH, – сказав Арно. – Щоб підтримати Ріанну в створенні Fenty Maison, ми створили талановиту команду, підтримувану ресурсами групи. Я пишаюся тим, що LVMH очолює це підприємство, і бажаю, щоб воно процвітало".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.