До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ralph Lauren розширюють колекцію футболок з пластикових пляшок

Ralph Lauren розширює асортимент футболок Earth Polo, кожна з яких виготовлена ​​з 12 перероблених пластикових пляшок. Тепер модельний ряд представлений у шести нових кольорах для чоловіків і трьох — для жінок, включно з одним новим принтом. Виготовлення цих стійких поло відбувається без використання води.

Згідно з повним звітом компанії про сталий розвиток, до 2023 року бренд зобов’язується досягти нульових відходів на звалищах за допомогою власних розподільних центрів. Також Ralph Lauren взяли на себе зобов’язання використовувати 170 мільйонів перероблених пластикових пляшок під час виготовлення нових колекцій і скоротити споживання води на 20% у всьому бізнесі до 2025 року.

Реклама

Відмова від штучних волокон, як-от поліестер, являє собою лише одну з кількох екологічних ініціатив бренду. Кожна сорочка виготовлена ​​з пряжі, пофарбованої безводним методом. Крім цього, коли термін експлуатації поло вичерпується в природний спосіб, саму пряжу можна буде переробити знову.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.