До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У стилі артдеко: нова колекція Ralph Lauren весна-літо 2021

Якщо ви заплющите очі, то зможете подумки знову повернутися до Ralph's Club на останнє невіртуальне шоу бренду, яке відбулося у вересні 2019 року. Тоді співачка Жанель Моне виступала перед Кейт Бланшетт і Генрі Голдінгом, а вчора ввечері історія повторилася. Ralph Lauren презентували нову колекцію сезону весна-літо 2021 у форматі короткометражного, але дуже атмосферного чорно-білого фільму в стилі старого Голлівуду. Співачка виконала композицію All or Nothing at All Френка Сінатри та свої власні пісні Peachtree Blues, Dorothy Dandridge Eyes і Tightrope у флагманському бутику Ralph Lauren у центрі Беверлі-Гіллз. Тільки цього разу гості змогли доєднатися до дійства через екрани своїх ноутбуків і смартфонів.

Бренд об’єднав разом жіночу лінію Ralph Lauren Collection і чоловічу Purple Label та зберіг свою фірмову всеамериканську невимушеність. Відкрив лукбук нової колекції двобортний картатий піджак, шовкова сорочка й шалик у стилі артдеко, які було запозичено зі збірки п’єс дружини дизайнера Рікі. За часів, коли довкілля різко змінилося, колекція Ralph Lauren втілювала непохитну впевненість та оптимізм: мотиви артдеко й палітра землистих відтінків винахідливо поєднувалися з плавними силуетами, бездоганним кроєм і розкішною безтурботністю та передавали позачасову мрію.

Реклама

"Мої проєкти завжди були спрямовані на створення світу, що виходить за межі моди, романтики й позачасової вишуканості", — зазначив Лорен у пресрелізі. "У моїй колекції весна-літо 2021 переплітаються ці почуття й виражається індивідуальний стиль, сучасний і непохитний".

Ralph Lauren
Ralph Lauren
Ralph Lauren

Жіноча колекція складалася з ідеально скроєних обтислих на талії жакетів зі злегка похилими, але все ж м’якими плечима. Чи то темно-синій варіант у тонку смужку з білим коміром поло, чи то гладкий шоколадний блейзер або жакет зі шляхетним блиском леліток — цього сезону це незамінний елемент гардероба. Дизайнер надав достатньо уваги флористичному принту, який прикрасив жіночні костюми, романтичні сукні та шкіряні плащі, і морському візерунку, що розмістився на розслаблених сорочках, широких штанах і смугастих топах. Колекція містить багато трикотажу: светри, жилетки й силуетні в’язані сукні. Для чоловіків повсякденний зовнішній блиск уособлював собою елегантний костюм-трійка або піджак із загостреними вилогами зі світло-блакитної бавовни, подібної до джинсової тканини.

Ralph Lauren
Ralph Lauren


Ralph Lauren

Коли дійшло до вечірніх виходів, то головними героями колекції виступили чисті лінії й відтінки. У лукбуку для дівчат з’явилася мінімалістична брунатна сукня з одним рукавом із джерсі, коктейльне вбрання з кремового крепу з темно-синьою окантовкою й силуетна сукня з глибоким V-подібним викотом. Для чоловіків дизайнер запропонував пісочний шовковий блейзер із шалевим коміром, атласну краватку-метелика, штани кольору моко, нагрудну хустку й оксамитові лофери.

Всю колекцію Ralph Lauren весна-літо 2021 дивіться тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.