До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дженніфер Лопес і Кейт Мосс у новій рекламній кампанії Coach

Coach представляють оновлену версію сумки Rogue. У зніманні рекламної кампанії, фотографом якої був Юрген Теллер, а стилістом — Олівер Ріццо, взяли участь Дженніфер Лопес, Кейт Мосс, Кокі, Ма Чже, Лу і Сяо Вень Цзю. Знімали для кампанії у визначних місцях світу, таких як Лондонський міст і набережна в Шанхаї.

Вперше сумку було представлено ​​на показі бренду у 2016 році. Джерелом натхнення для створення слугували любов до свободи та мрійливість людей. Цього сезону модель Rogue, виготовлена ​​з перероблених матеріалів, з’явилася в межах презентації "Coach Forever, Season Two". Дизайн сумки доповнили нашивками у вигляді милих тварин.

Реклама

Нагорода Accessories Council's Hall of Fame щорічно присуджується виробу або бренду, що витримали випробування часом і вирізнилися в галузі дизайну. Цього року премію отримає Стюарт Веверс, креативний директор Coach. Сумку Rogue було створено на самому початку кар’єри Веверса в бренді, і відтоді її випущено в різних кольорах, матеріалах і розмірах. "Rogue, мабуть, моя найулюбленіша сумка з усіх створених у Coach. У ній поєднується історія, унікальність, елегантність і справжній американський стиль, що ідеально втілюють моє бачення модного дому. Осіння колекція уособлює ідею створення вічно актуальних речей, тому ми вирішили представити Rogue в новій інтерпретації, створеній спільно з Юргеном Теллером", — коментує креативний директор Стюарт Веверс.

Coach також відзначить повернення сумки Rogue новим digital-експериментом, концепція якого полягає в тому, що клієнти зможуть створювати й ділитися своїми власними дизайнами сумки Rogue.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.