До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: 5 новорічних колекцій українських брендів

"Вони не заберуть у нас Різдва", — сказали українці у відповідь на постійні обстріли, перебої з електрикою та воєнні дії. Українські бренди з цим згодні — незважаючи на безліч труднощів, вони змогли підготувати невеликі капсульні колекції до свят, щоб утішити наших дівчат новими образами. Упевнені, навіть якщо зараз святкового настрою ще немає, то з шовковою сукнею чи блискучим топом він точно з’ явиться.

LESSLESS

LESSLESS — український бренд, натхнений будуарною естетикою Золотого віку Голлівуду. Колекції поєднують невимушеність та елегантність позалаштункових образів зірок епохи класичного кінематографа, коли халат, піжама та пеньюар з пір’ям дорівнювали за розкішшю вечірньому вбранню. Головним акцентом нової святкової колекції стало пір’я: ним оздоблені фірмові сукні-галтери та сукні із заходом, що робить їх готовими до вечірки. Кейп-топ є ключовим елементом колекції. Топ — бюстьє з кейпом до підлоги, який також можна обв’язувати навколо талії, це втілення сучасної розкоші з присмаком Старого Голлівуду. Дизайнерка бренду Аля Гонта пропонує стилізувати його із сатиновими штанами кльош і вечірніми рукавичками. Так загальний образ отримує додаткову чуттєву нотку.

Реклама

LESSLESS
LESSLESS

LESSLESS
LESSLESS

LESSLESS
LESSLESS

LACE

Основою капсули демократичного бренду LACE стали шовкові текстури з характерним м’яким мерехтінням, які команда бренду обіграла драпуванням й оздобила фірмовим мереживом. Разом із цим, колекція містить вироби з костюмної тканини, що за різної стилізації будуть актуальними як для вечірнього, так і для повсякденного образу. "Новорічна капсула завжди була для нас чимось особливим і навіть магічним. Незважаючи на всі виклики, ми раді, що змогли подарувати їй життя. Цього року ми відштовхувалися не від натхнення: ми мали справжню місію нагадати нашій аудиторії, що магія існує. Вона всередині нас", — коментує Альбіна Красна, засновниця бренду.

The Lace
The Lace

The Lace
The Lace

The Lace
The Lace

MARSEGO

Новорічна колекція українського бренду Marsego органічно розкриває стилістику Creative Black Tie та задає тон витонченого образу. Радимо звернути увагу на білий костюм, що складається з елегантного жакета й мініспідниці, прикрашеної камінням, святкову версію маленької чорної сукні, а також сет з класичних чорних штанів та блискучого бра. Впевнені, що кожен з них потім стане в пригоді ще не раз.

MARSEGO
MARSEGO

MARSEGO
MARSEGO

MARSEGO
MARSEGO

L'ESKIZZO

Що темніші часи, то більше хочеться оточити себе світлом. Нова колекція бренду L’eskizzo може нагадати офісну вечірку, перед якою всі закінчують останні звіти, презентації та слайди, і нашвидкуруч чепуряться до святкувань. Для бренду ця колекція є способом нарешті привнести в офіс більше сміливого блиску й підбадьорити всіх, хто й далі підтримує економіку країни. Візитівка L’eskizzo — ідеально скроєні костюми з елементами емпаверменту у вигляді деталей класичних чоловічих костюмів. У новій колекції знакові луки бренду з’являються в оновленому вигляді — зі святковим металік-відтінком.

L'ESKIZZO
L'ESKIZZO

L'ESKIZZO
L'ESKIZZO

L'ESKIZZO
L'ESKIZZO

MY x MY

Нова капсульна колекція українського бренду MYx MY присвячена сподіванню дива, що обов’язково станеться. Колекція називається "Світло в тобі", а в бренді розповідають, що для них було важливим саме витримати в капсулі баланс між святковим настроєм і стриманістю, що притаманна цій буремній епосі. До колекції ввійшли текстурні сукні з шовковистих і сітчастих тканин, декоровані пір’ям жакети з корсетними елементами, вовняні кардигани й оверсайз-худі з вишивкою та в’язаними аплікаціями ручної роботи. Дизайнерки бренду свідомо не використовували леліток чи стразів, щоб не відвертати уваги від реального, щирого сяяння — того, яке має кожна сучасна українка.

MY x MY
MY x MY

MY x MY
MY x MY

MY x MY
MY x MY

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.