До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Друге життя: Hublot та Nespresso представляють новий годинник з кавової гущі

Hublot і Nespresso, два культові швейцарські бренди, об’єднали зусилля у винятковому проєкті — створенні годинника BigBang, виготовленого з використанням перероблених алюмінієвих капсул Nespresso та кавової гущі.

Реклама

Nespresso в рамках своїх ініціатив Second Life протягом останніх семи років співпрацюють з престижними швейцарськими брендами для створення нових продуктів із використаних алюмінієвих капсул. Big Bang Unico Nespresso Origin, результат партнерства між Hublot і Nespresso, поділяє цінності інновацій, досконалості та сталого розвитку, які є основою обох брендів. Компанія Hublot, заснована 1980 року, відома своїм мистецтвом синтезу, розробляючи нові сплави, матеріали та композити, розширюючи межі різних матеріалів і поставивши гуму в центр годинникової промисловості, використовуючи її для ремінців. З 1986 року Nespresso не лише здійснила революцію в мистецтві кави завдяки своїй порційній системі, яка ідеально поєднує точність із незабутнім смаком, але також додала ще більшої цінності за допомогою системи переробки, розробленої у 1991 році, яка відокремлює алюміній від кави, що дозволяє перепрофілювати кожен компонент. І ось так кавова капсула тепер може стати годинником — від ремінця до корпусу.

Big Bang Unico Nespresso Origin — перший у світі годинник з ремінцем, створеним з використаної кавової гущі з капсул. Перероблений алюміній, злитий з алюмінієвими капсулами, стає корпусом, безелем, заводною головкою та штовхачем. Ця співпраця підтверджується культовою літерою Nespresso "N", вигравіруваною на короні, і її культовим кольором — символом капсули Master Origins Peru Organic. Щільність двох матеріалів уміло поєднується, щоб забезпечити довговічність виробу. 42-міліметровий корпус Big Bang Unico Nespresso Origin виготовлено з переробленого алюмінію, 28% якого походить від кавових капсул Nespresso. Дно корпусу та контейнер виготовлені з переробленого титану.

Для створення гумового ремінця Hublot вміло збалансували співвідношення кожного інгредієнта для досягнення ідеального кольору та якості. Що стосується тканинного ремінця, швейцарський годинниковий бренд співпрацює з SingTex, одним із партнерів Nespresso, який уже використовував перероблену кавову гущу для виготовлення тканини з назви Scafé. Ця на 100% перероблена тканина вперше використовується для виготовлення ремінця для годинника. Hublot знадобився цілий рік досліджень і розробок у тісний співпраці з Nespresso, щоб гарантувати, що ця однорідність кольору витримає випробування часом.

BigBangUnicoNespressoOrigin поставлятиметься в абсолютно новому корпусі HublotGreenbox, який використовуватиметься для всіх колекцій годинників у подальшому. Виготовлений цілком із дуба, він вирізьблений переважно з масивної деревини та призначений для багаторазового використання, а 98% його знімної внутрішньої частини вироблено з екологічно чистих і перероблених компонентів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.