До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Легко і невимушено: колекція Dries Van Noten весна-літо 2024

Показ бельгійського дизайнера Дріса Ван Нотена — один із найцікавіших та найочікуваніших у розкладі Паризького тижня моди. На шоу сезону весна-літо 2024 Ван Нотен запросив гостей у покинуту будівлю в районі Опери. Глядачів проводжали до їхніх місць сходами нагору, через великий коридор, де збиралися моделі. Пошарпані стіни та руїни будівлі прикрасив елегантний одяг із нової колекції Dries Van Noten.

Dries Van Noten весна-літо 2024
Dries Van Noten весна-літо 2024

Реклама

За настроєм весняно-літня колекція Ван Нотена вийшла невимушеною, піднесеною та легкою. Шоу почалося зі структурованих блейзерів, поєднаних зі спідницями карго кольору хакі. Джинсові ансамблі були вкриті тонкими, немов вицвілими, лініями, а трикотажні вироби майбутнього сезону дизайнер бачить асиметричними.

Dries Van Noten весна-літо 2024
Dries Van Noten весна-літо 2024

Dries Van Noten весна-літо 2024
Dries Van Noten весна-літо 2024

У колекції весна-літо 2024 Dries Van Noten досліджував уніформу регбістів, що втілилось у комірцях, роздутих до гігантських пропорцій, широких штанах і сумочках у фіолетових і зелених тонах. Одяг прикрасили принти, як-от завитки і клітинка, блискітки, пір’я та перли: вони з’явилися на дутих пальтах, шортах до коліна та боді з V-подібним вирізом. У колекції весна-літо 2024 Ван Нотен експериментував із силуетами по-новому, зберігаючи легкість і оптимізм.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.