До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дівчина з Сен-Жермен: колекція Sonia Rykiel Pre-Fall 2018

Зовсім недавно французький дизайнер Джулі де Лібран, у якої також є і свій власний бренд, стала акціонером і партнером Sonia Rykiel. Зараз Джулі зосереджена на переосмисленні філософії Sonia Rykiel.

Sonia Rykiel Pre-Fall 2018

"Це просто гарний светр, спідниця і чоботи", – скромно каже дизайнер про нову колекцію, але за зовнішньою простотою ховається той самий непомітний французький шик і хитромудрий крій, який швидко не розкусиш. "У моєму уявленні ця колекція створена для дівчини з Сен-Жермен, яка зараз може виявитися в будь-якому куточку світу", – поділилася Джулі де Лібран.

Реклама
Sonia Rykiel Pre-Fall 2018

У першій частині можна побачити роботу з деніму, потім як намистини на нитку починають нанизуватися шкіряні сукні й плащі, принти з пухкими губами і затишні светри оверсайз. Колекція Sonia Rykiel Pre-Fall 2018 – одна з рідкісних робіт, в якій навіть анімалістичні принти виглядають несподівано інтелігентно.

Sonia Rykiel Pre-Fall 2018
Sonia Rykiel Pre-Fall 2018
Sonia Rykiel Pre-Fall 2018
Sonia Rykiel Pre-Fall 2018

Увесь лукбук можна переглянути тут.

Читайте також:

Історична довідка: Max Mara Pre-Fall 2018

Птахи з кришталевим пір'ям: колекція Gucci Pre-Fall 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.