До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дебютна колекція Клер Вейт Келлер для Givenchy

Модний Будинок Givenchy вступив в нову еру – вперше колекції для нього створює жінка. Після відходу Ріккардо Тіши з поста креативного директора ходили чутки про безліч кандидатур, та британка Клер Вейт Келлер не значилася в цих списках претендентів. До роботи в Givenchy вона створювала жіночні і летучі образи для Chloe і модний світ з нетерпінням чекав її дебюту на новому місці роботи.

Givenchy весна-лето 2018

Келлер в свою чергу довела, що може бути жорсткою – відкрив шоу вихід моделі в чорному пальто-бушлаті з металевими ґудзиками і ременем, що підкреслює талію. Потім на подіумі з'явилися дівчата в блузах з об'ємними плечима і міні-спідницях. Відчувалося в колекції і захоплення дизайнера вісімдесятих – комплекти з вареного деніму сусідили з жорсткими шкіряними тренчами і сукнями з глибокими вирізами.

Реклама
Givenchy весна-літо 2018
Givenchy весна-літо 2018
Givenchy весна-літо 2018

Сама ж Клер Вейт Келлер не заперечує, що натхнення черпала в архівах Givenchy. За її словами, Юбер де Живанші завжди полюбляв підкреслену лінію плеча і саме цей силует вона взяла за основу. Також на подіумі можна було помітити любов кутюр'є до принтів – Келлер використовувала зображення конюшини з колекції 1961 року і тваринні мотиви з колекції 1981 року. За словами британки, за кілька днів до шоу вона зустрічалася з самим Юбером де Живанші, якому в лютому цього року виповнилося 90 років, і отримала від нього благословення. А чи допоможе їй воно в роботі з таким великим брендом, покаже час.

Givenchy весна-літо 2018
Givenchy весна-літо 2018

Усю колекцію дивіться в розділі ПОКАЗИ.

Читайте також:

Космічна Одіссея: Valentino весна-літо 2018

Прогнозы на будущее: Balenciaga весна-лето 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.