До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дарія Вербова повернулась у модну індустрію після 7-річної паузи

Канадська топмодель українського походження Дарія Вербова, яка прикрасила першу обкладинку українського Vogue у березні 2013 року, повернулась у модну індустрію після 7-річної паузи. Вона стала обличчям колекції високого ювелірного мистецтва Gucci. Цією новиною у себе в інстаграмі поділився Сабато де Сарно, новий креативний директор італійського модного Дому. Він опублікував кадр, на якому Вербова одягнена лише в бікіні Gucci з впізнаваною металевою емблемою, а її вуха прикрашають масивні сережки. Модель сидить на пляжному лежаку, вона розслаблена та спокійна.

Це фото Сабато підписав щирим зверненням до Вербової та команди: "Даріє, ми разом почали займатися цим бізнесом у 2003 році, і ось ти зі мною на початку цієї нової пригоди. Девіде, ти знімав її під час дебюту, тепер ти за камерою під час її повернення". Дизайнер також звернувся до Девіда Сімса — фотографа цього знімання. Інші світлини поки недоступні, але шанувальники моделі та модного Дому вже чекають.

Реклама

Чутки про повернення Вербової ходили давно, але фанати пов'язували його із запуском власного бренду британської дизайнерки Фібі Файло, який планується на вересень. Модель і дизайнерка довго співпрацювали під час роботи останньої в Celine, а їхній тандем називали одним з найвдаліших в індустрії.

Дар'я Вербова в рекламній кампанії Celine
Дар'я Вербова в рекламній кампанії Celine

Співпраця з Gucci також у Вербової не перша — вона не раз була обличчям бренду на початку нульових, коли його креативним директором був Том Форд.

Рекламна кампанія Gucci, 2004
Рекламна кампанія Gucci, 2004

Нагадаємо, що Дарія Вербова народилась у Кракові в родині українців. Коли їй виповнилось три роки, сім'я емігрувала до Канади. У Дарії є брат Орест та сестра Оксана. Про серйозну кар'єру моделі вона ніколи не думала, але мама її однокласниці, власниця місцевого модельного агентства, побачила у 13-річній Дарії потенціал. Вже за рік вона перемогла на національному конкурсі моделей. Перший великий успіх до Вербової прийшов приблизно у 20 років, у сезоні показів осінь-зима 2003/2004. У неї в портфоліо співпраця з Saint Laurent, Gucci, Louis Vuitton, Chanel та Hermès, а народну впізнаваність їй приніс контракт з б'юті-гігантом Lancôme. Протягом багатьох років вона була обличчям легендарної туші для вій Hypnose. У своїх нечастих інтерв'ю Вербова розповідала, що вміє готувати вареники, пампухи та борщ, а свою родину називає справжніми українофілами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.