До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що треба знати про колекцію BIMBA Y LOLA осінь-зима 2021/2022

BIMBA Y LOLA й далі росте та розширює власну присутність на міжнародній арені. 15 вересня бренд відкрив свою першу крамницю в Києві. Розповідаємо, що треба знати про поточну колекцію бренду і на які речі варто звернути особливу увагу.

Возз’єднання з природою, без відмови від міського життя і всіх його зручностей, повернення до джерел і суті, але не без нових технологій — цей нерівний, суперечливий мікс став вихідною точкою для створення колекції BIMBA Y LOLA сезону осінь-зима 2021/2022, яка дістала назву #thisisTECHNONATURE.

Реклама

Колекцію поточного сезону іспанський бренд BIMBA Y LOLA поділив на три умовні частини, які назвав "ферма", "дослідження" і "рейв". Кожна з цих частин демонструє різноманіття осінньо-зимової колекції. Проте весь модельний ряд #thisisTECHNONATURE так чи інакше поєднується між собою в органічні та стильні комбінації.

Ферма

<b>BIMBA Y LOLA 1</b>

Частина осінньо-зимової колекції BIMBA Y LOLA "ферма" присвячена природі. Бренд вважає, що космополітичний стиль життя занепав, а хмарочоси й безлиці міста більше не зацікавлюють. Тому в лінійці з’являються анімалістичні й ботанічні принти. Колекція складається із суміші натуральних матеріалів, як-от мохер, вовна, трикотаж, віскоза. Жіночні сукні та блузи з принтами поєднуються з трикотажними джемперами, тренчами та нейлоновими парками. Образи доповнюють чоботи до колін, барвисті сумки зі штучного хутра й шарфи.

Дослідження

<b>BIMBA Y LOLA 2</b>

Кожного міського жителя, який щойно приїхав з галасливого мегаполіса до сільської місцевості, накриває цікавість до навкілля: він починає досліджувати ліс, річки, озера, долини. У цій частині колекція BIMBA Y LOLA імітує ліс і тварин, додає камуфляжних переосмислених принтів з несподіваними штрихами (крила метелика трансформуються в новий камуфляж). Деякі принти спеціально створені так, щоб залишатися непоміченим серед листя. У цьому одязі буквально зливаєшся з навколишньою природою.

Рейв

<b>BIMBA Y LOLA 3</b>

BIMBA Y LOLA пропонує особливий тип рейву: без барів, клубів і розважальних закладів, але з бажанням насолодитися свободою і відпустити себе. Яскраві кольори, денім, несподівані поєднання й нестандартний одяг — іспанський лейбл вважає, що це і є найвищий спосіб виразити своє я. Ця колекція складається з помітних принтів, обтислих сітчастих топів, взуття на платформі, чокерів і аксесуарів із шипами, а також інших максіаксесуарів, що прикрашають фігурки у вигляді ведмедів, квітів і грибів, — ще одне відсилання до природи.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.