До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що відомо про Victoria's Secret Fashion Show 2018

Victoria's Secret Fashion Show – щорічне масштабне шоу, яке білизняний гігант традиційно влаштовує в кінці осені – на початку зими. Його головна частина – вихід "ангелів" Victoria's Secret і демонстрація дорогоцінного бра, ціна якого може сягати кількох мільйонів доларів. Vogue.ua зібрав головні факти про Victoria's Secret Fashion Show 2018, відомі на цей момент.

Адріана Ліма на Victoria's Secret Fashion Show 2017

День проведення: шоу Victoria's Secret Fashion Show цього року відбудеться 2 грудня.

Реклама

Місце проведення: цього року шоу відбудеться у Нью-Йорку – місті, де воно вперше відбулося 1995 року. Тоді в ньому брали участь Стефані Сеймур, Вероніка Вебб та Інгрід Сейнхейв. Минулі два роки марка подорожувала – 2016 року "ангели" прилетіли в Париж, а 2017 року їх зустрічав вже Шанхай.

З 2017 року бренд Victoria's Secret запрошує для створення спільних колекцій для шоу модних дизайнерів. І якщо минулого року честь бути першим дісталася Олів'є Рустену, то 2 грудня глядачі побачать спільну колекцію Victoria's Secret з Мері Катранзу.

Колекція Victoria's Secret x Mary Katrantzou

Нові учасниці: у вересні команда Victoria's Secret оголосила, що 2018 року на подіумі з'являться одразу 18 нових моделей. Найвідоміші з них – модель з вітіліго Вінні Гарлоу, нова улюблениця Міуччі Пради, Ясмін Вейналдум і муза Крістофера Бейлі, Седі Ньюман.

Вінні Гарлоу

Музиканти: 1 листопада в ефірі Good Morning America "ангели" Жасмін Тукс і Марта Гант розповіли, що цього року запрошеними зірками шоу стануть: Ріта Ора, Шон Мендес, Chainsmokers, Halsey, Kelsea Ballerini і The Struts.

Виступ Гаррі Стайлза на Victoria's Secret Fashion Show 2017

Підтверджені учасниці: 31 жовтня у дорозі на примірку в Нью-Йорку вже помітили топ-моделей: Стеллу Максвелл і Тейлор Гілл. З крилами в руках вони були схожими на справжніх ангелів, що спустилися на цю землю.

Стелла Максвелл
Тейлор Гілл

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.