До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Цьгорічний Hublot Polo Gold Cup відбувся у Швейцарії

У серпні в швейцарському місті Гштаад, на висоті 1050 м над рівнем моря, відбулося 26-те в Європі змагання з поло на найвищій висоті HublotPoloGoldCup. Це унікальне "канча" (поле для гри в поло) оточене двома величними горами та пропонує захопливу панораму, що робить його дуже популярним серед провідних міжнародних гравців, зокрема команди Hublot.

Реклама

Юрген Шредер, Хуан Корреа, Мартін Хоакін і Мартін Агерре-молодший стали гравцями команди Hublot. У цій зеленій долині чотири протилежні команди, кожен з чотирьох вершників, зіткнулися в стрімкій грі з чотирьох семихвилинних чаккерів. Три дні захопливої спритності й координації: загалом 168 хвилин, повних адреналіну, усі точно виміряні Hublot, офіційним спонсором змагань. Крім того, згідно з найдавнішою та найпоширенішою традицією цього королівського виду спорту, глядачів запрошували топтати хвилі на землі. Кожен бажаючий міг долучитися до веселощів між матчами, допомагаючи повернути поле до рівного стану.

Завдяки неперевершеним панорамним краєвидам це особливе розташування на великій висоті є відображенням унікальності й самобутності Hublot — характеристик, які годинниковий бренд демонструє через свої партнерства й амбасадорів, пристрасті, яка рухає його інноваціями, і наполегливої праці, яку бренд вкладає у свої годинники. Перемогу в цьогорічних змаганнях здобула команда Gstaad.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.