До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

50 відтінків сірого: новий годинник Hublot Spirit of Bing Bang Essential Grey

Один колір, одна модель, раз на рік – саме у цьому полягає концепція колекції Essential Grey від Hublot. Цей підхід приваблює як найвибагливіших колекціонерів, так і шанувальників лінійки, які терпляче чекають на прибуття нової моделі. Версія годинника 2023 року буде представлена лімітованою колекцією в усього 100 штук – вдвічі рідшою, ніж попередня.

Реклама

Цього року настала черга Spirit of Big Bang стати частиною лінійки Essential Grey. Ця історична колекція виготовлена зі 100% титану, включаючи корпус, безель, гвинти, заводну головку, кнопки, задню частину корпусу та складну застібку. Ідея полягає в тому, щоб використати хроматичні властивості титану, сяючий сірий колір, який мануфактура піддає піскоструминній обробці та відшліфовує. Для цієї моделі також був підібраний гумовий ремінець, обшитий чорною ниткою по зовнішньому краю.

Щоб зберегти розбірливість годинника, Hublot заграють з декількома варіантами обробки: дзеркально відполіровані, прокреслені лінії, зернистість, люмінесцентні годинникові мітки, родовані стрілки та різні рівні глибини одного відтінку. Цей підхід гарантує, що всі індикації на циферблаті будуть ідеально розбірливими, що покращує скелетну архітектуру HUB4700 Calibre. Цей автоматичний механізм хронографа працює на високій частоті та має 50-годинний запас ходу. Також, як завжди, Spirit of Big Bang Essential Grey оснащено системою One-Click. Це дозволяє міняти браслети швидко і без будь-яких інструментів.

Новий годинник Spirit of Big Bang Essential Grey автоматично має право на омолоджуючу процедуру в рамках повного обслуговування від Hublot, починаючи з відновлення оригінального покриття чи водонепроникності до капітального ремонту механізму та контролю якості.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.