До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як Україна виступила на Чемпіонаті світу з легкої атлетики (спойлер: є сенсація)

Чемпіонат світу-2023 з легкої атлетики, який пройшов у Будапешті, приніс України дорогоцінні нагороди. Завдяки українським спортсменкам Марині Бех-Романчук та Ярославі Магучіх гімн України лунав на весь світ.

ЗОЛОТО

Реклама

Вперше за десять років Україна здобула золоту медаль у стрибках у висоту (жінки). Найвищу нагороду виборола для України Ярослава Магучіх. Юна, сонячна, цілеспрямована, Рося (так вона називає себе в інстаграмі) — улюблениця глядачів та неймовірно наполеглива спортсменка.

Український Vogue завжди слідкує за б'юті-образами атлетки, яка часто робить собі макіяж в кольорах українського прапору, а перед змаганням плете коси-"колоски" — каже, це традиція, якій вже багато років. Прочитайте інтерв'ю з цією світлою дівчиною тут. А поки — запам'ятаймо перемогу Ярослави: висоту 2,01 взято.

СРІБЛО

Марина Бех-Романчук виборола срібло у потрійному стрибку. Марина — одна з найсильніших спортсменок країни, яка має надпотужну авдиторію в інстаграмі (пів мільйона підписників). Її досконала фізична форма — литі сталеві м'язи — та відкритий характер надихать сотні тисяч шанувальників по всьому світові.

"Мій шлях до медалі цього року був по-своєму складний, він випробував мене з самого початку, — зазначила в дописі спортсменка. — Травма, завчасне закінчення зимового сезону, повна відсутність бажання щось робити". Вона зізнається, що у надскладний момент змогла знайти точку опертя, відштовхнулась — і почала рухатися до нового успіху. "Цей рік змінив мене, змінив оточення, але деякі речі залишились незмінними, — зазначила Марина. — Це моє бажання досягнути свого. Ця медаль є повним відображенням праці, моїх бажань, сліз, випробувань, віри та поразок".

Марина заміжня за Михайлом Романчуком, зірковим українським плавцем. Почитайте інтерв'ю пари тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.