До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зразковий екземпляр: Celine весна-літо 2020

Мода і стиль 1960-х і 1970-х продовжують з'являтися в колекціях нового сезону. Для Еді Слімана ця естетика не так питання духу часу, як збереження вірності тому, що він завжди робив. У колекції Celine весна-літо 2020 Сліман фокусувався на створенні гардероба з деніму, жакетів, плісированих спідниць, кюлотів і одягу хіпі.

Celine весна-літо 2020
Celine весна-літо 2020

Дія нової колекції Слімана розвивається близько 1974 року, коли Celine був улюбленим брендом стриманої французької буржуазії. Шовк, сумки та взуття, деталі у вигляді пряжок – все це майстерно вписано в колекцію, що складалася з вуличного одягу на одному рівні і блискучих, золотистих і вишитих суконь – на іншому.

Реклама
Celine весна-літо 2020
Celine весна-літо 2020

Річ у тім, що дівчата з усіх усюд заздрять парижанкам через їхнє розпущене і недбало укладене волосся, хустинки на шиях і стерті червоні помади. Секрет Слімана в тому, що він знає, як підкреслити такі речі, зробити їх бажаними і привернути увагу до бренду в будь-якому куточку планети.

Переглянути всю колекцію Celine весна-літо 2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.