До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Calvin Klein подарували сукню Музею моди в Антверпені

У колекції антверпенського музею MoMu – поповнення: сукня з першої колекції Рафа Сімонса для Calvin Klein з шовкової органзи з розфарбованим вручну пір'ям.

Фото: MoMu Antwerp
Фото: MoMu Antwerp

Бельгійський дизайнер дебютував не з подіумною, а демікутюрною колекцією Calvin Klein by Appointment в січні 2017 року. Нова лінія складалася з 14 образів – речей, пошитих у великій мірі вручну – і знаменувала новий етап в житті американського бренда: "не тільки нижню білизну і джинси". Для наочності посилу Віллі Вандерперре, бельгійський фотограф і давній творчий союзник Рафа Сімонса, в лукбуці колекції зняв не тільки сукні, а й ті самі культові боксери Calvin Klein. У сукнях колекції по червоних доріжках американських кінофестивалів пройшлися Ніколь Кідман, Сірша Ронан, а в новоприбулій в колекцію MoMu сукні з пір'яним декором – Джуліанна Мур на балі Інституту костюма в Метрополітен-музеї 2017 року.

Фото: MoMu Antwerp

Ця сукня – подарунок MoMu від компанії Calvin Klein. Її особисто вибрав Раф Сімонс. У колекції музею, яка налічує 32 тисячі об'єктів, є понад 300 речей його дизайну.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.