До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

BVLGARI представляють нову колекцію високого ювелірного мистецтва

Bvlgari представили нову колекцію високого ювелірного й годинникового мистецтва Magnifica, яка поєднала в собі розкішні коштовні камені, майстерність ювелірів і сміливий дизайн римського Дому.

Колекція Magnifica, що містить 122 витвори мистецтва, зокрема 60 виробів вартістю понад мільйон, є найкоштовнішою високоювелірною колекцією, що її коли-небудь створено в Bvlgari: за вартістю в сотні мільйонів євро стоять сотні тисяч годин копіткої ремісничої праці. Magnifica наповнена рідкісним коштовним камінням, яке експерти бренду шукали в усьому світі: від шпінелі в 131,24 карата, четвертої у світі за вагою і найкращої за якістю, до 93-каратного кабошона колумбійського смарагду. А також п’ять овальних турмалінів параїба ограновування "кушон" — найрідкіснішого коштовного каменя у світі — загальною вагою близько 500 каратів.

Реклама

Всі ювелірні новинки виготовлено вручну, на створення яких іноді потрібно до 2500 годин праці. Ба більше, ювеліри без допомоги комп’ютерів розмірюють і виготовляють кожен окремий елемент для втілення унікального й довговічного предмета мистецтва.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.