До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бренд Alin Le’Kal представляє новий весільний кампейн

Дизайнер АлінЛе'кал багато років освоював мистецтво високої моди. З юних років, в оточенні сім'ï, яка спеціалізувалася на пошитті костюмів та суконь, Алін почував себе невимушено, занурюючись у мистецтво дизайну та конструювання одягу. Сьогодні дизайнер має свій однойменний бренд весільного й вечірнього одягу, який вже полюбили не тільки австралійські жінки, а й наречені у всьому світі.



В новому кампейнiAlinLe’Kal елегантні й витончені весільні вбрання, представлені музою бренду Максим Нова, поєднують два символи розкоші та вишуканості: мистецтво моди й архітектурні дива Парижа. Незалежно від фасону сукні, дизайнер поєднує вивчені прийоми, щоб кожне вбрання відповідало традиційним кутюрним стандартам.

Реклама

Вийшовши за межі свого рідного узбережжя Австралії на нові простори — у Європу, Близький Схід та Азію, Алін накопичив натхнення, яке проникло в його мистецтво, і продовжує надихати на нові віхи як в особистому, так і в професійному плані. Бренд AlinLe’Kal неодноразово був представлений в рамках Паризького тижня моди, а його сукнi вибирали австралійські та міжнародні знаменитості на червоні доріжки. Більше знімків нового рекламного кампейну дивіться в нашій галереї.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.