До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Boss Girl: вечірка BOSS з нагоди дня народження Наомі Кемпбелл

Активістка, супермодель та ікона моди Наомі Кемпбелл, безсумнівно, є одним із найбільш впізнаваних облич у всьому світі. Близька подруга бренду BOSS і одна із його ключових глобальних амбасадорів, вона виділяється своєю легендарною кар’єрою в моді. BOSS і Деніел Грідер, генеральний директор бренду, влаштували у Каннах ексклюзивну вечерю з нагоди дня народження Наомі.

Реклама

"Наомі — справжній бос і приклад для багатьох. Вона є поборницею різноманітності, інклюзивності та відомою філантропкою. Тому вона ідеально втілює цінності нашого бренду BOSS. Для нас велика честь приймати святкування дня народження Наомі в Каннах", — прокоментував Деніел Грідер.

Наомі та деякі запрошені, зокрема Future, Джордан Барретт, Алтон Мейсон, Еван Росс, Ешлі Сімпсон, Валентина Сампайо та інші, були одягнені в образи BOSS. Наомі Кемпбелл прибула на вечерю в золотистій максісукні з тюлю, вишитій вручну бісером та прикрашеній пір’ям. Шлейф починався від верхньої частини та ставав дедалі щільнішим до подолу. Сукня мала глибокий V-подібний викот із двома перехрещеними бретельками, що прикрашали ліве плече моделі. Згодом Наомі перевдяглася в довгу білу сукню косого крою з відкритою спиною, сміливими вирізами на талії та вишуканим шлейфом, прикрашеним торочками.

Серед запрошених на захід також були Тревіс Скотт, Ліза з гурту Blackpink, Кім Техьон з BTS, Джулія Гарнер, Гелена Крістенсен, Стелла Максвелл, Ешлі Грем, головний редактор британського Vogue Едвард Еннінфул і Дафна Гіннесс.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.