До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Анджеліна Джолі запускає Atelier Jolie — цілеспрямований модний бренд

Анджеліна Джолі, актриса, режисерка і колишня послиня доброї волі Організації Об’єднаних Націй запускає Atelier Jolie — цілеспрямований бренд, який використовуватиме "мертві" ресурси та залучатиме до роботи "біженців та інших талановитих, недооцінених груп".

Анджеліна Джолі
Анджеліна Джолі

Реклама

Анджеліна Джолі опублікувала новину у своєму Instagram, написавши: "Сьогодні я починаю щось нове — колектив, де кожен може творити... Atelier Jolie — це місце, де творчі люди можуть співпрацювати з різноманітними кравцями-експертами, майстрами та ремісниками з усього світу. Заснування Atelier Jolie пов’язано з моєю вдячністю та глибокою повагою до багатьох кравців і майстрів, з якими я працювала протягом багатьох років, бажанням використовувати високоякісний вінтажний матеріал і залишки тканин, а також бути частиною руху, що культивує самовираження".

Понад 100 мільйонів тонн текстильних відходів щороку потрапляє на звалища. Atelier Jolie було створено для вирішення цієї кризи. На вебсайті бренду зазначено: "Ви зможете відремонтувати або переробити предмети зі своєї шафи, які хочете відновити, покращуючи форму, вдихаючи нове життя в те, що можна було викинути, і створюючи якісний реліквійний одяг з особистим значенням".

Згадка про залучення до роботи біженців інтригує. Поряд з акторською та режисерською діяльністю Джолі два десятиліття працювала в ООН у справах біженців, виконуючи понад 60 польових місій, останнім часом до Ємену та Буркіна-Фасо, щоб підвищити обізнаність про людей, які змушені тікати. Окрім того, навесні 2022 року актриса приїхала до Львова, щоб поспілкуватися та підтримати українців, які були змушені тікати від російського повномасштабного вторгнення.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.