До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Актриса Меггі Сміт, відома як професорка Макґонеґел, у новій кампанії Loewe

Loewe — модний бренд, який завжди вміє дивувати. Майстер сюрреалістичного дизайну й інноваційних матеріалів, Джонатон Андерсон зарекомендував себе як дизайнер, що вміє розширювати межі моди. У серії фотографій, опублікованих на його особистій сторінці в Instagram, дизайнер показав нову рекламну кампанію Loewe весна-літо 2024, де серед інших знайомих облич знялася легендарна акторка Меггі Сміт, відома як професорка Макґонеґел у франшизі фільму про Гаррі Поттера.

Реклама

88-річна британська акторка Меггі Сміт зʼявилася у трьох різних образах в новій рекламній кампанії бренду, яку зняв Юрген Тейлер. На першому фото вона сидить на барвистому дивані в чорно-білій сукні з бордовою сумкою Paseo, на другому позує в зелено-коричневій дублянці розміру XXL, тримаючи в руках культову сумку Puzzle, а на третьому — в синій шовковій сукні з сумкою Puzzle. Одна з відмінних рис підходу Джонатана Андерсона — його непохитна відданість інклюзивності та руйнуванню стереотипів. У модній сфері, де ще трапляється ейджизм, зробити Меггі Сміт обличчям кампанії — це сміливий і наснажливий крок. У рекламній кампанії Loewe весна-літо 2024 також взяли участь Грета Лі, Дакота Фаннінг та Фей Фей Сан.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.