До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 новорічних подарунків у наймоднішому кольорі 2022 року

На правах реклами
glo™ призначений для повнолітніх споживачів тютюну чи нікотину

Наступний рік триватиме під знаком Блакитного Водяного Тигра. За традицією, з кольором тварини асоціюємо головний колір майбутнього року. Тож 2022-го особливо актуальним буде синій. Якщо ви плануєте вибрати близьким тематичний дарунок, vogue.ua дібрав шість речей синього відтінку, які стануть втіхою для кожного.

Реклама
Кардиган

За останні кілька сезонів кардиган став одним із наймодніших і найактуальніших предметів одягу. Звісно, коли вибираєш одяг для іншої людини, треба зважати на багато чинників: від смакових переваг до розміру. Однак темно-синій об’ємний кардиган — універсальний боєць у будь-якому гардеробі, адже легко поєднується з більшістю інших речей. Його можна носити в різних ситуаціях — чи то вихід в офіс, чи то вечеря з друзями вдома.

Свічка

Багато хто знецінює свічку як хороший подарунок. Але така річ здатна стати не лише гарним доповненням до інтер'єру, а й подарувати людині особливі спогади. Свічки наповнюють кімнату запашним ароматом, допомагають розслабитися і налаштовують на приємне проведення часу. Ймовірно, що подарована свічка буде нагадувати людині про вас.

glo™ hyper+

Девайсам glo™ належить значуще місце серед пристроїв для нагрівання тютюну в повсякденному житті сучасних повнолітніх споживачів нікотину. Останньою новинкою бренду став glo™ hyper+. Девайс представлений у чотирьох кольорах: елегантний чорний, бездоганний білий, вишуканий золотий й, звісно, наймодніший колір 2022 року — насичений синій. Металевий корпус девайса glo™ hyper+ гармоніює з глянцевою панеллю, розміщеною збоку пристрою. Таке досконале поєднання текстур девайса зможе вдало підкреслити індивідуальний стиль власника.

Прикраса

Вибирати прикраси, мабуть, складніше за одяг, якщо ви не впевнені в тому, що подобається людині. А втім, улітку 2021 року неабиякий попит мали різнокольорові намиста, і ця тенденція здобуватиме дедалі більше прихильників. Прекрасним дарунком стане прикраса з напівкоштовного каміння, наприклад, топазу або опалу. Дехто вірить, що натуральні мінерали володіють певними здібностями й здатні принаджувати в життя щось хороше. І якщо вручити такий презент на Новий рік зі щирими намірами — хто знає, можливо, ця річ стане справжнім талісманом для власника.

Щоденник

Щоденник стане ідеальним дарунком для тих, хто постійно в справах і кому завжди треба стежити за своїм графіком і розпорядком. Звісно, в часи, коли всі користуються планерами на смартфонах або записують усі зустрічі до онлайн-календарів, щоденник може видатися пережитком минулого. Але насправді дуже багато людей і досі користуються блокнотами та планують свій час у письмовому вигляді. Тож елегантний щоденник може стати не тільки гарним, а й дуже корисним дарунком. Якщо є змога, рекомендуємо персоналізувати такий подарунок і вигравіювати на ньому ім’я або ініціали власника.

Шарф

Теплий шарф — ідеальний та універсальний подарунок для будь-якої людини. У холодну пору року без цієї речі не обійтися. А гарний і якісний шарф не тільки зігріватиме свого власника, а й може стати улюбленим зимовим аксесуаром.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.