До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 причин додати сумку Guess до списку бажань

Сумка найпрактичніший аксесуар. Вона може доповнити образ геометричною формою, стати яскравим акцентом та, обов’язково, вмістити необхідні речі. Щосезону виходять у світ кілька трендових сумок, які захоплюють героїв стритстайлу та подіуми, однак ми маємо ще дещо іконічні моделі, які стають символами моди та престижу на довгі роки та ніколи не втрачають актуальності. Одним із культових брендів, чиї сумки ми обираємо з року в рік, є Guess. Vogue.ua наводить 5 причин, чому сумка Guess має опинитися у вашому списку бажань, та розглядає три моделі, на які варто звернути увагу передусім.

Естетика та комфорт

Щоб залишатися частиною образів роками, сумка має бути канонічної форми, виготовленою з якісних матеріалів та мати зручні кишені для організації простору. Guess вдало об’єднали зручний крій та яскравість, відповідаючи потребам і смакам різних модниць і модників. Від класичних чорних сумок до яскравих моделей нестандартних форм — кожен знайде свою в колекціях Guess сумки на MODIVO.ua.

Реклама

Getty Images
Getty Images

Символ статусу

Відомо, що вишукана позачасова сумка — справжня інвестиція в якість. Сумки Guess тішать натуральною найякіснішою шкірою, преміум-фурнітурою та іншими матеріалами найвищого ґатунку. Гарно підібрана сумка стає візитівкою власника, підкреслюючи успішність та особистий стиль.

Getty Images
Getty Images

Вічна класика

Прикладом вічної класики є сумки із серії Guess Vezzola Smart. Тут і сумка через плече у формі правильного прямокутника, і місткий рюкзак, і сумка для подорожей. Всі аксесуари ідеально тримають форму та поєднуються з іншими елементами гардероба, серед яких і трендові цього сезону жіночі мокасини, лофери, туфлі на низьких підборах і кросівки.

Photo: Instagram @modivo_ua
Photo: Instagram @modivo_ua

Геометрія

Саме сумка часто стає завершальним акцентом стилізації. Для цікавішого образу ми обираємо сумку Guess PMMTSA. Достатньо компактна й водночас містка, вона привертає погляди та є відмінним аксесуаром для щоденних образів будь-якої пори року.

Photo: Instagram @modivo_ua
Photo: Instagram @modivo_ua

Невимушена елегантність

Як поєднати невимушеність та елегантність в одній сумці? Сумка Guess Torino HMEVZL — ідеальний приклад інтелектуального стилю. Вона є влучним варіантом сумки на щодень — і на прогулянку містом, і на вечірній вихід у ресторан.

Photo: Instagram @modivo_ua
Photo: Instagram @modivo_ua

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.