До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 фактів про шоу Bottega Veneta весна-літо 2022 в Детройті

Третє салонне шоу Bottega Veneta, що відбулося після презентацій колекцій у Лондоні й Берліні, Деніел Лі організував в американському Детройті. У цьому матеріалі розповідаємо, що слід знати про показ весна-літо 2022 італійського модного Дому.

Місце проведення шоу — Детройт, штат Мічиган

Для презентації колекції Bottega Veneta весна-літо 2022 Деніел Лі вибрав Мічиган-білдінг — колишню будівлю театру в центрі Детройта. Ще однією причиною, з якої креативний директор італійського бренду вибрав це місто — його любов до техно. Музичні ентузіасти знають, що Детройт у всьому світі вважають "батьківщиною" техно. Ті, хто розділяє з Лі інтереси, безсумнівно оцінили локацію і вибрані саундтреки.

Реклама
Що таке Bottega Firehouse

Під час свого перебування в Детройті Лі також представив новий Bottega Firehouse на 1201 Bagley Street. Це творчий центр, який представлятиме роботи локальних креативників. Співпрацюючи з детройтськими художниками, Bottega Veneta створила простір, який об'єднає: музичну крамницю Underground Music Academy, читальний зал Асман Волтон, дизайнерські роботи Кріса Шанко і Aratani Fay, текстиль Substudio, предмети інтер'єру Donut Shop, кераміку Hamtramck Ceramck, рельєфні скульптури Софі Ейснер і добірки друкованих матеріалів від Рубена Карденаса. Згідно з прес-релізом, центр планують відкрити до січня.

Шоу Bottega Veneta стали справжньою подією для музичної еліти (Каньє Вест, Нене Черрі і Stormzy, Slowthai і багатьох інших). Але шоу сезону весна-літо 2022 перевершило всі попередні за кількістю знаменитих гостей. Мері Джей Блайдж, Lil 'Kim, Burna Boy, Кейлані і Села Марлі поряд із Зазі Бітц, Слік Вудс і Сашею Лейн відвідали Salon 03 італійського бренду.

Краса в деталях

У попередніх сезонах для Bottega Veneta Деніел Лі представляв моделі, розшиті повітряним пір'ям і копіткою вишивкою бісером. У новій колекції дизайнер поповнив асортимент майстерно зшитим одягом: від мерехтливих суконь з паєтками до парок, зшитих металевою ниткою, щоб маніпулювати їх силуетами. Варто відзначити й те, що джерелом натхнення для креативного директора стала інженерна спадщина міста. Тому в майбутньому Bottega Veneta приділятиме увагу функціональності й помпезності.

Звісно, були аксесуари, щоб просто пустити слину.

Шанувальники Bottega Veneta завжди трепетно чекають, аби побачити нові м'які, гнучкі сумки і скульптурне, але зручне взуття авторства Лі. Якимось чином дизайнеру вдається винаходити незвичні моделі, які безсумнівно стануть хітом майбутньої весни.

Переглянути всю колекцію Bottega Veneta весна-літо 2022.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.