До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Bottega Veneta показали нову колекцію в культовому Berghain

Bottega Veneta, можливо, й позбулися каналів комунікації в соціальних мережах, але й далі спричинюють ажіотаж в індустрії моди. Після запуску в березні свого першого цифрового журналу лейбл під керівництвом Деніела Лі таємно презентував нову колекцію Salon 02 в знаменитому нічному клубі Берліна Berghain.

Квес Дарко, Skepta, Slowthai и Алекс СоссаКвес Дарко, Skepta, Slowthai й Алекс Сосса

Відомий гедоністичний нічний клуб Берліна зачинив свої двері, коли Німеччина вперше пішла на карантин у березні 2020 року — тепер місто знову перебуває в суворій ізоляції й дотримує комендантської години через третю хвилю коронавірусу. Але це, схоже, не завадило міжнародним зіркам прилетіти на захід. Вірджил Абло, Skepta, Burna Boy, Slowthai й Хані Діжон — лише деякі з тих, хто відвідали Berghain, щоб подивитися останню колекцію Bottega Veneta.

Реклама
Вирджил АблоВірджил Абло

Як і Gucci із Saint Laurent, що належать Kering, Bottega Veneta недавно покинув офіційний розклад Тижнів моди й замінив традиційні покази позаплановими заходами. Восени минулого року бренд запустив цей новий формат і представив свою колекцію весна-літо 2021 року, що дістала назву Salon 01, на надтаємному показі в Лондоні.

Квес Дарко та Skepta

Таємничий характер шоу ідеально поєднується із загадковою цифровою комунікаційною стратегією Bottega Veneta. Надзвичайно обмежена присутність бренду в соціальних мережах допомогла викликати чималу цікавість до його останніх презентацій, особливо після того, як лейбл знищив усі акаунти на початку року.

Хани ДижонХані Діжон

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.