КУПИТИ КВИТКИ

22 жовтня в Києві відбудеться сьома Vogue Ukraine Conference

22 жовтня в Києві в інноваційному парку UNIT.City відбудеться вже сьома Vogue UA Conference, щоб знову об’єднати провідних спікерів та найбільші бренди у сферах моди, краси і технологій. Цьогорічна конференція називається Visions of the Future.

Реклама.

Програма Конференції буде поділена на кілька тематичних блоків — у частині про майбутнє цифрових медіа ми поговоримо про еволюцію журналістики, нові формати та роботу з інформацією, роль бренду Vogue у сучасному мінливому світі. Блок "Тенденції та прогнози" буде присвячений інноваціям, які здатні змінити креативні індустрії вже зараз, а частина Tech & Digital допоможе краще розібратися у нових технологічних можливостях та їхньому впливі на fashion-бізнес.

Серед наших спікерів цього року: Анна Вінтур — головна редакторка американського Vogue, редакційна директорка видавничого Дому Condé Nast; керівниця редакційного контенту Vogue Japan Тіффані Годой; Одета Джеймс — засновниця консалтингової агенції Storyfounders, яка займається прогнозуванням тенденцій та цифрових рішень для модної індустрії; українська дизайнерка Лілія Літковська; Віктор Галасюк — економіст та президент Української асоціації Римського клубу; б'юті-експертка Софія Панич. Більше про спікерів за посиланням: Vogue Ukraine Conference: Visions of the Future.

"Vogue Ukraine Conference — це платформа для обміну досвідом та ідеями. Ми спілкуємося з авторитетними експертами, ділимося знаннями та баченням трендів, разом намагаючись зазирнути в майбутнє, — говорить паблішерка українського Vogue Юлія Костецька. — 22 жовтня в межах одного дня конференції ми створимо простір, де кожен знайде натхнення для нових звершень та розвитку бізнесу. Міжнародні гості і спікери, незважаючи на війну, приїдуть до Києва з Великої Британії, Литви та Сполучених Штатів, щоб своєю участю та підготовленими виступами підтримати розвиток моди та медіа в Україні, надихнути і вкотре продемонструвати, що наша країна є частиною європейської та світової модної спільноти.

Наша сьома конференція присвячена пошуку шляхів уперед попри всі виклики. Це нагадування, що немає меж для досягнень — завжди існує нова вершина, нова мета, до якої потрібно прагнути. Тема Visions of the Future обрана невипадково: майбутнє — це реалізація візії і мрій, відтермінована в часі".

Нагадаємо, що Vogue Ukraine Conference — це масштабна професійна подія, яка була започаткована ще в 2016 році. За цей час на її сцені виступали інсайдери модної індустрії та представники великих міжнародних корпорацій, спеціалісти у сфері технологій та амбіційні винахідники, про яких говорив увесь світ. Серед наших гостей в різні роки були — керівник відділу стратегічних партнерств Facebook і Instagram, Джулі Богарт; автор першої у світі цифрової супермоделі Кемерон-Джеймс Вілсон; Массіміліано Джорнетті — директор fashion-школи Polimoda, який тривалий час був креативним директором чоловічої лінійки Salvatore Ferragamo, та багато інших. А як минула шоста Vogue Ukraine Conference згадуємо у відео:

ДО 30 ВЕРЕСНЯ ДІЄ СПЕЦІАЛЬНА ЦІНА НА КВИТКИ

Редакція продовжує допомагати жінкам-військовим: прибуток від продажу лімітованих CHARITY-квитків буде спрямовано до фонду Veteranka.

Фінансовий партнер: Sense Bank — державний технологічний банк сервісів і продуктів для будь-яких клієнтів: від приватних осіб до корпорацій. Установа обслуговує близько 3 млн фізичних, 55 тисяч юридичних осіб та 85 тисяч ФОПів у 130 відділеннях по всій Україні, а також в онлайн-банку Sense SuperApp.

Автомобільний партнер: ABT Баварія – авторизований офіційний дилер Aston Martin, який пропонує неперевершений рівень якості та дизайну автомобілів. Представляємо вам ексклюзивний Aston Martin Vantage, справжнього мисливця, що поєднує в собі маневреність, потужну форму, малу вагу та високу швидкість (325 км/год). Цей автомобіль — справжній шедевр, який заслужено вважається флагманським спортивним автомобілем Aston Martin.

Алкогольний партнер: гватемальський ром Zacapa, корені якого сягають 70-х років минулого століття.

Локація: UNIT.City — перший в Україні інноваційний парк, відкритий у Києві 2017 року на території колишнього Київського мотозаводу. Сьогодні це місце для співпраці стартапів, корпорацій, міжнародних компаній та ініціатив.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.