До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

00:00 (Ra) — відео шоу LITKOVSKAYA сезону весна-літо 2020

Бренд LITKOVSKAYA презентував відео про показ колекції весна-літо 2020 року — шоу пройшло в Парижі 25 вересня 2019 року. Сама колекція була присвячена новонародженій дочці Лілі Літковської.

Реклама

За словами Лілі Літковської, нова колекція її бренду сезону весна-літо 2020 року — це "один день з життя і ціле життя в один день", "серія знімків про важливі моменти". На цих знімках зображені шовкові комбінації й прозорі сукні з органзи з перекрученими деталями, деконструйовані костюми з вовни й вкритої клейонкою бавовни, вечірні сукні та графічні речі зі шкіри.

Litkovskaya весна-літо 2020

Цього сезону Літковська робить акцент на гостру лінію плеча, і використовує традиційний кравецький підхід до костюма. Тут же з’являються деталі, характерні для жіночої білизни, — корсетні гачки, "кісточки" з ліфів. Тканини змішуються, перекручуються, розсипаються торочками. Колірна палітра колекції варіюється від білого й золотого до червоного й темно-синього.

Litkovskaya весна-літо 2020

Інтегруючи мистецтво у свої колекції від сезону до сезону, цього разу дизайнерка й далі співпрацює з міланським скульптором Тетяною Бродач. Результат роботи — намисто з двома підвісами, що балансують, — вони подібні до доісторичних фігурок чоловіків і жінок, — як символ початку тих частин, які зливаються воєдино в момент народження кожного з нас.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.