До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зірковий камбек: взуття peep-toe повертається цієї осені

Теорія "невідповідного взуття", занотована стилісткою Еллісон Борнстайн, схоже, домінуватиме прийдешнього сезону. Тож не дивно, що контроверсійне взуття з відкритими пальцями, відоме під назвою peep-toe, повертається цієї осені завдяки Міуччі Праді та її блискучому й витонченому образу на показі Miu Miu сезону осінь-зима 2023/2024.

Miu Miu
Miu Miu

Реклама

Колекція Miu Miu, яка завершила Тиждень моди в Парижі в березні, пропонує іронічну альтернативу перфекціоністській естетиці clean girl. Волосся моделей, наприклад, вклали по-бунтарськи, зробивши навмисне розпатланим та скуйовдженим, — але цей безлад був прорахованим до міліметра. І, звісно, взуття: підбори, фірмові бежеві тони і відкритий носок — він визирає ледь-ледь. Зрештою, саме Miu Miu представили влітку неочікуване гібридне взуття, що продовжує викликати бурхливі дискусії.

Джулія Гоббс
Джулія Гоббс

Складно сказати, чи ця мікротенденція зможе змагатися за першість у переліку найголовніших трендів осінньо-зимового періоду. Втім, поява на сучасному подіумі взуття peep-toe, що вважалося неоднозначним з моменту його винаходу в 1940-х, — іще один доказ того, що мода нульових так чи інак залишиться з нами принаймні ще на один сезон.

Miu Miu
Miu Miu

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.