До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Таємнича готичність: нова капсульна колекція AGL x Kristen McMenamy

Колекція, створена в Лондоні та виготовлена в майстернях AGL з високоякісних італійських матеріалів, дебютує ексклюзивно у вересні. У лінійку ввійшли 8 моделей обмеженого випуску: туфлі-човники з декоруванням у формі квітів, чоботи з ланцюжковими прикрасами, пряжками або техаською вишивкою. Кольори, зокрема чорний, білий і фіолетовий, вигідно контрастують із дотиками золота та срібла та створюють відблиски світла.

Реклама



Цей проєкт народився з бажання спробувати нове. Творча команда AGL збагатилася двома дивовижними жінками — Кеті Гранд і Крістен Макменемі. Енергія і любов до взуття та деталей Макменемі спонукали бренд мислити нестандартно, надаючи перевагу сміливому дизайну та індивідуальності. "Колекція AGL х Kristen McMenamy випливає з одержимості взуттям як основним елементом у побудові всього образу. Воно прославляє свободу завжди залишатися собою, непослідовність і тисячу граней жінки", — прокоментували сестри Джусті, які очолюють AGL.

"Частиною магії моди є дослідження уяви. Протягом усієї моєї кар’єри мені пощастило співпрацювати з найяскравішими творчими умами, щоб втілити ці ідеї в життя. Моя співпраця з AGL і Кеті Гранд стала органічним і неминучим наступним кроком у цьому вивченні ідей. Чи то перед камерою, чи на подіумі, чи просто у своєму повсякденному житті я носила взуття будь-якого стилю та форми, і всюди протягом багатьох років я завжди думала про те, що б я зробила, якби сама малювала ескізи. Ця співпраця дала мені можливість втілити ці задуми в життя, і я дуже пишаюся тим, що бачу та ношу, остаточний результат мого спільного бачення з Кеті", — розповіла Крістен Макменемі, американська модель та акторка.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.