До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пояс-ланцюжок — найпопулярніший аксесуар сезону

Ще один тренд 2000-х, який користується прихильністю шанувальників моди, — пояс-ланцюжок. Улюблений аксесуар Брітні Спірс та Дженніфер Лопес на старті кар'єри тріумфально повернувся в гру.

Chanel Resort 2024
Chanel Resort 2024

Реклама

Деякі речі розкривають свій потенціал з першої появи на подіумі. Пояс-ланцюжок може похвалитися тим, що став саме таким предметом в колекції Chanel під керівництвом Віржині Віар або у Versace під орудою Дуа Ліпи та Донателли Версаче. Найвідоміші модні Доми та бренди запропонували свої варіанти, піднісши пояс-ланцюжок до рівня головної зірки сезону.

Versace, PreFall 2023
Versace, PreFall 2023

Дуа Ліпа та Ріанна
Дуа Ліпа та Ріанна

Простий, з логотипом, доповнений мінісумкою чи стразами: вибрати одну модель майже неможливо. З джинсами із заниженою посадкою чи класичними костюмними штанами — пояс-ланцюжок покликаний бути шикарним у будь-якій комбінації. Знаменитості носять його, щоб підкреслити літнє вбрання, красиву маленьку чорну сукню або офісний образ. Серед головних прихильниць тенденції — Майлі Сайрус на сцені, Ельза Госк на Французькій Рив’єрі, Дуа Ліпа під час афтепаті, Софія Річі в Парижі, Лена Махфуф у кулуарах Каннського кінофестивалю, і навіть Марго Роббі під час престуру фільму "Барбі" Ґрети Ґервіґ. Так багато зірок, які підтвердили модний статус цього аксесуару з шармом естетики Y2K.

Ельза Госк
Ельза Госк

Майлі Сайрус
Майлі Сайрус

Марго Роббі
Марго Роббі

Лена Махфуф
Лена Махфуф

Софія Річі
Софія Річі

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.