До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Парижі відбудеться виставка унікальних туфель Christian Louboutin

У лютому 2020 року в паризькому Палаці Порт-Доре відкриють величезну експозицію, присвячену Крістіану Лубутену. Майстер, відомий своїм взуттям з червоною підошвою, надав Palais de la Porte Dorée моделі зі свого особистого архіву, включно зі зразками, яких ніколи не бачили раніше.

Крістіан Лубутен

Дизайнеру, який з моменту заснування свого бренду 1992 року створив уже понад 15 000 моделей взуття, точно було з чого вибрати. Крім таких знакових туфель, як Pigalle і Décolleté, на виставці представлять пари Christian Louboutin, створені у співпраці з художниками, які завжди були для майстра джерелом натхнення. Серед них: американський режисер Девід Лінч, іспанська хореограф Бланка Лі і пакистанський художник Імран Куреші. Місією куратора Олів'є Габета є показати пишний всесвіт і багатореферентну природу легендарного взуттьовика. Таким чином експозиція стане свого роду збіркою референсів на поп-культуру, театр, танець, літературу, кіно і подорожі, що втілені у колекціях Christian Louboutin.

Реклама

"Моєю метою ніколи не було працювати в індустрії моди", – якось сказав Лубутен. "Я лише цікавився взуттям". Хоч він і живе в Парижі, дизайнер з великим задоволенням ділить свій час між будинками на півдні Франції, Португалії та Єгипту, де він малює близько 600 дизайнів взуття на рік. На той час, коли він різатиме стрічку експозиції, присвяченої його діяльності, хтозна скільки моделей він ще створить. Саме цю плідну творчість відсвяткують в його рідному Парижі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.