До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Крістіан Лубутен відкриє готель у Португалії

Французький дизайнер взуття Крістіан Лубутен планує побудувати готель з 21 кімнатою в Алентежу, Португалії, де він протягом багатьох років володів будинком для відпочинку.

Крістіан Лубутен

"Простий зовні, ефектний всередині", – сказав Крістіан Лубутен про свій перший готель і ресторан, які він планує відкрити в португальському регіоні Алентежу, де вже багато років володіє будинком для відпочинку. "Я особисто купую меблі, збираю кераміку, купую мистецтво аборигенів, яке я хотів би бачити в інтер'єрі".

Реклама
Регіон Алентежу, Португалія

Будівництво має розпочатися в квітні цього року. Планами і макетами гуру взуття доручив зайнятися архітектору Мадален Каядо, яка повинна зробити так, щоб зовнішній вигляд гармоніював з місцевими будівлями. Інтер'єр ж відображатиме еклектичний смак Лубутена і його любов до затишку. Такі ж вимоги у дизайнера і до ресторану, де буде сезонна, органічна кухня з спеціалізацією на рибі і місцевих сирах.

Він ще не визначився з ім'ям готелю, але сподівається, що готель буде готовий до літнього сезону 2020 року. Цікаво, чи будуть тарілки червоними зі зворотного боку?

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.