До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 4 ідеї стилізації Birkenstock цього літа

Носити кросівки з сукнею вже давно стало буденним варіантом: такий контраст створює цікавий і стильний ефект в образі. Те ж саме стосується і літнього варіанту вбрання, де замість спортивних кросівок з сукнею римують босоніжки Birkenstock. Boston, Arizona чи Madrid — культові моделі з легкістю доповнять будь-який літній образ. Vogue.ua зібрав 4 прості та вишукані ідеї стилізації Birkenstock цього літа.

Цього року особливо популярні Birkenstock в бежевому, зеленому та сірому кольорах, а коли справа доходить до вибору одягу, доступно все: від міні до максі – з бавовни, мережива або напівпрозорих матеріалів.

Реклама

Birkenstock Boston + довга чорна сукня

Модель Boston, закрита альтернатива класичним босоніжкам із пряжками у стилі сабо, стала фаворитом вуличного стилю у 2024 році. Її головна перевага — можливість носити це взуття зі шкарпетками цілий рік. Поєднуйте Birkenstock Boston з довгою чорною сукнею зі тканини, що струмує. Образ доповнить укорочена шкіряна куртка фасону оверсайз.

Birkenstock Arizona + обʼємна біла сукня

Культова модель Arizona зʼявилася на ринку у 1973 році і характеризується подвійною пряжкою. Обʼємна максісукня з грайливими деталями, наприклад, рукавами-буфами і спідницею з воланами, чудово римується з практичними босоніжками, а завдяки класичній жилетці в трендовому кольорі сезону, масляно-жовтому, можна створити стилістичний контраст.

Birkenstock Boston + біла мінісукня

Модель Boston була одним з найтрендовіших видів взуття останні кілька років — і залишається такою досі. Виготовлені з класичної замші сірого кольору, взуття виглядає повсякденно, та втім святково, особливо в поєднанні з білими шкарпетками. Носіть босоніжки з короткою білою сукнею з воланами та декоративним бантом у зоні декольте. Завершити образ допоможе джинсова куртка з темного деніму.

Birkenstock Arizona + коротка чорна сукня

Birkenstock також добре поєднуються з маленькою чорною сукнею: це взуття підтримує тенденцію "невідповідного взуття" за допомогою більш елегантних речей, так що образ можна носити як вдень, так і ввечері. Також варто додати витончені аксесуари, як-от сумку, які виглядатимуть особливо стильно в монохромному образі чорного кольору.

За матеріалами vogue.it.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.