До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Літній хіт: помітні сережки-кільця

Сережки-кільця — позачасовий тренд і улюблена прикраса модниць упродовж багатьох років. Лише одна така деталь навіть повсякденний образ може перетворити на вечірнє вбрання. Цього літа дизайнери, як і раніше, зізнаються в любові сережкам-кільцям, пропонуючи як сучасні моделі, так і класичне прочитання культової прикраси. У колекціях брендів з'явилися різноманітні сережки-кільця: витончені тонкі пари, вигнуті і товсті моделі, габаритні сережки-обручі і мультиярусні прикраси.

Versace

Якщо перлинні сережки і ультрадовгі пари з кристалами пасуватимуть не для кожної нагоди, то сережки-кільця можна носити практично завжди. Так, широкі вигнуті моделі Sies Marjan з легкістю впишуться в діловий дрес-код, футуристичні товсті пари Proenza Schouler доповнять трикотажні речі, а елегантні тонкі сережки-обручі Versace підійдуть під вечірню сукню або брючний костюм.

Реклама
серьги-кольца 2020Sies Marjan
серьги-кольца 2020Proenza Schouler

Сережки-кільця — універсальна прикраса, яка знову на вершині популярності. З легкої руки Стефано Габбана і Доменіко Дольче масивні сережки-кільця подружилися зі стилем сафарі, який є ще одним модним трендом цього літа. Тим часом Лора Кім і Фернандо Гарсія прикрасили багатоярусні сережки морськими мушлями, підтримуючи морську тематику цього сезону.

серьги-кольца 2020Dolce & Gabbana
Oscar de la Renta

Vogue.ua зібрав 15 моделей, які є актуальними цього літа.

<b>серьги-кольца весна-лето 2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.