До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прямокутна сумка — найважливіший аксесуар 2024 року

Останні часом можна було помітити, як новим улюбленим аксесуаром модників стає Stanley Cup — візуально неприваблива колба, чи то термос, чи то дорожня чашка. Ця річ стала таким собі символом статусу, який не підлягає обговоренню для сучасного життя, адже це екологічно та правильно для сталого розвитку.

Реклама

Але ось у чому річ: популярність Stanley Cup буде обмежена лише коротким проміжком часу, адже як би ви не хотіли, величезна пляшка з водою не замінить вам практичну сумку. Тож для тих, хто любить швидко, поспішно та вимушено купувати аксесуари, які необхідно мати, подумайте про новий улюблений аксесуар Джіджі Гадід — мініатюрну прямокутну сумку, яка дебютувала в колекції Miu Miu осінь-зима 2023/2024.

Ці сумки геометричної форми з міцними ручками, здається, були розроблені спеціально для того, щоб їх можна було носити з собою куди й коли завгодно. Ця модель точно замінить сумки — Trivia від Kiko Kostadinov, Spiral від Mugler і Swipe від Coperni, — які раніше найчастіше зустрічалися в руках гостей тижнів моди.

За матеріалом vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.