До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 культові сумки Miu Miu, про які ви маєте знати і які захочете мати

Міучча Прада запустила Miu Miu у 1993 році, і, хоча естетика бренду дещо змінилася за останні три десятиліття, вона завжди була пов’язана з молодіжною культурою та була популярною серед молоді. Світ Miu Miu є наповнений музикантами, акторами та моделями, які збираються підкорювати світ. 21-річна Хлоя Севіньї відкрила перший показ Miu Miu, і через 30 років ви все ще щотижня помічаєте її в кофтах, мініспідницях та з мікросумочками бренду на знімках папараці. У 2023-му Miu Miu був названий брендом номер один року в рейтингу найпопулярніших брендів Lyst – це чіткий показник того, який ажіотаж Miu Miu викликає у всьому світі.

Реклама

Культові аксесуари Miu Miu показують, що впізнавані логотипи та підтримка знаменитостей все ще відіграють важливу роль, коли мова заходить про продаж сумок. У 2023 році будинки моди класу "люкс" розуміють важливість зосередження на своїх індивідуальних кодах і дизайнерській спадщині, яка відрізняє їх від інших, і сеньйора Прада звузила увагу до класичних деталей дизайну та силуетів, які є квінтесенцією Miu Miu. Фірмове оздоблення matelassé, яке є унікальною технікою стьобання шкіри, є ключовим у ДНК дому та є пріоритетом у колекціях останніх років. Кожна сумка Miu Miu, яку ви, можливо, захочете придбати, має ітерацію matelassé у 2023 році.

Міучча також зосередилася на жіночих класичних силуетах, які позиціонують ці сумочки як майбутню реліквію, а не модні речі, які втрачають актуальність зі швидкістю світла. Miu Miu завжди має спортивний, молодіжний і веселий підхід до дизайну. У світі Miu Miu важлива не лише сумка, а й те, як її носити. У показі осінь-зима 2023/2024 сумки тримали біля тіла, під пахвою, так, як би ви тримали м’яч для регбі. Тож яку б сумку Miu Miu ви не вибрали, пам’ятайте, що Міучча хоче, щоб вона стала вашою улюбленицею, а не зберігалася у вашому гардеробі як дорога річ.

Wander

Ця модель була представлена у колекції осінь-зима 2022/2023 і з тих пір залишається головним аксесуаром бренду. Наразі на веб-сайті Miu Miu доступно 48 версій цієї сумки. Сідні Суїні з серіалу "Ейфорія" була обличчям кампанії з випуску сумочки, а такі люди, як Емма Коррін, Джіджі Гадід і Гейлі Бібер допомогли прискорити ажіотаж на Wander. Якщо ви прогортаєте Instagram Алекси Чанг, то помітите, що вона часто тримає в руках саме цю сумку. Деталі matelassé створюють тривимірний ефект, що є заслугою бездоганної майстерності створення цієї сумочки.

Hobo

Ця сумка у формі півмісяця стане розумною інвестицією, оскільки вона підійде до будь-якого одягу та випадку. Вона має простий, класичний силует із красивою вигнутою структурою, а доповнюють її золота фурнітура на ремінці та яскравий логотип на корпусі роблять. Особливої уваги варті версії з лакованої шкіри, які надають цій сумці глянцевого та ще більш преміального вигляду.

Arcadie

Однією з нових сумок в сезоні осінь-зима 2023/2024 стала Arcadie, витончений прямокутний аксесуар з верхньою ручкою, доступний як з гладенької шкіри, так і з фірмового стьобаного matelassé. Ця сумка стала невід’ємною частиною вбрання знаменитостей у 2023 році, особливо її люблять Алекса Чанг і Емілі Ратаковскі. Вона настільки відповідає кодам Miu Miu, що виглядає так, ніби її створили десятиліття тому.

Pocket

Сумка з кишенями була вперше представлена навесні 2023 року, і вона ідеально відповідає універсальним курткам і мініспідницям, які також були представлені в колекції. Ця функціональна сумка через плече маж кілька зовнішніх кишень та блискавок, що робить її схожою на пару штанів карго.

За матеріалом vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.