До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

8 образів, натхнених стилем Джіджі Гадід

Стиль Джіджі Гадід можна описати кількома словами: повсякденний і простий, але не класичний чи нудний. Його топмодель відточувала протягом багатьох років, аж до створення власного модного бренду Guest in Residence минулого вересня. Марка фокусується на трикотажі, зокрема кашемірових светрах та кардиганах, улюбленцях самої Гадід. Серед іншого одягу, який сьогодні нерозривно пов’язаний зі стилем Джіджі, — джинси усіх форм, сорочка, яку вона здебільшого носить поверх кроп-топа, та намиста, які поєднує в ансамблі. По черзі повертаючись до модних тенденцій 1990-х і 2000-х років з такою ж бентежною легкістю, як і її сестра Белла Гадід, Джіджі особливо надихає своїх послідовників цієї весни. Vogue.ua зібрав 8 образів моделі, які варто cпробувати цього сезону.

Рожева сорочка

Нещодавно Джіджі Гадід зʼявилася в білому кроп-топі, рваних джинсах і кольорових окулярах. Деталь, яка робить образ яскравішим? Печворк на рожевій сорочці. Це переконливий доказ того, що все що потрібно — це базові речі із родзинкою, щоб миттєво відродити класичне поєднання джинсів та білої футболки.

Реклама

Бермуди

Улюблені літні шорти-бермуди топмодель носить зі смугастою сорочкою, парою ультрамодних adidas Gazelle та бейсболкою.

Довга спідниця

Спідницю довжини максі, яка відповідає тенденціям цього сезону, Джіджі поєднує з парою ковбойських черевиків, картатим кардиганом і шкіряним тренчем. Ефектний образ у стилі 1990-х готовий.

Багатошаровість

Невимушений образ, який складається з прямих джинсів, шовкової сорочки та лоферів з леопардовим принтом, доповнений шарами намист і рожевими шкарпетками.

Лофери на платформі

Пласка підошва, проте висока: якщо модель майже ніколи не носить підбори поза офіційними заходами, на які її запрошують, вона все-таки приймає сезонні тренди. Лофери на платформі доповнюють простий і вишуканий силует.

Чорний total look

Мінімалістичний тотальний чорний образ, який можна легко відтворити за бажання.

Штани карго

Ідеальне рівняння для образу в міжсезоння, створеного за сучасними трендами? Штани карго та джемпер з V-подібним вирізом та подовженими рукавами у схожих відтінках.

В'язаний жилет

Джіджі Гадід уміло показує, як зробити "дідусів жилет" знову крутим.

Текст: Marie Courtois

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.