До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 способів носити костюми цього літа в стилі Гейлі Бібер і Кендал Дженнер

Давайте подивимося правді в очі, настало літо, і на вулиці дійсно спекотно. Для деяких модниць настав час розібратися з кроп-топами та мінішортами, в той час як інші, серед яких Кендалл Дженнер, Гейлі Бібер, Дакота Джонсон, Джиджі Гадід і Емілі Ратаковскі, вважають за краще віддати перевагу костюмам, які відповідають сезону. Цього літа в тренді різні фасони, тканини і відтінки – від обтягуючих спідниць і жакетів в тон до оксамитових костюмів, які можна носити з сорочкою та краваткою для офіційних випадків. Vogue.ua зібрав 5 модних прикладів, як носити костюми цього літа за прикладом it-girls.

Костюм сафарі

Костюм у стилі сафарі чудово поєднує жіночність і функціональність. Щоб підкреслити свою форму, придбайте лляний силуєтний варіант, який пасує не лише для літньої відпустки, а й для міської зустрічі за прикладом Гейлі Бібер.

Реклама
Гейлі Бібер
MATTEAU
Костюм зі спідницею

Виберіть облягаючий костюм зі спідницею міді, щоб отпримати найвпливовіший ефект. Незалежно від того, чи ви вибираєте приголомшливий костюм Self Portrait у клітинку гінгем або вінтажні дизайнерські витвори, як-от кутюрний комплект Givenchy осінь-зима 2007/2008, який був люб’язно наданий Кендалл Дженнер, переконайтеся, що він створює силует пісочного годинника.

Кендалл Дженнер
Self-Portrait
"Голий" костюм

"Голі" сукні знову цьогоріч у моді, зокрема, завдяки червоній доріжці Met Gala. Але чи розглядали ви, окрім суконь, ще костюми, які також можуть бути прозорими? Голий комплект, який можна вдягнути відповідно до випадку, вражає ідеальним поєднанням між чуттєвим і витонченим. Дивіться мереживний образ Dion Lee, який Джиджі Гадід вдягнула на день народження.

Джиджі Гадід
Dion Lee
Трикотажний комплект

Плетені комплекти на літо – дуже правильне рішення. Але насамперед переконайтеся, що вони виконані з легкої тканини, щоб було комфортно в літню спеку. Обирайте сет зі штанів, короткого топа, що оголюює пупок, та трикотажного кардигану. Поєднуйте плетений костюм із кросівками #normcore, надихнувшись стилем Емілі Ратаковскі.

Емілі Ратаковскі
Live The Process
Le Smoking

У 1966 році французький дизайнер Ів Сен-Лоран представив світу свій геніальний виріб Le Smoking — жіночу версію класичного чоловічого смокінга. Завдяки ньому зараз смокінг є основним елементом гардеробу будь-якої стильної жінки. Щоб створити модний образ у чоловічому стилі, надягніть костюм із яскравою білою сорочкою та краваткою, як у Дакоти Джонсон.

Дакота Джонсон
Gucci

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.