До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кім Кардаш’ян, Ніколь Кідман та Наомі Кемпбелл на кутюрному шоу Balenciaga

Торік у липні відбулося довгоочікуване повернення Balenciaga на арену високої моди. Це був перший кутюрний показ бренду за 53 роки. Сьогодні Демна Гвасалія представив нову колекцію haute couture, подбавши про те, щоб його шоу запам’ятали всі. На подіум як моделі вийшли Кім Кардаш’ян, Ніколь Кідман, Наомі Кемпбелл, Белла Гадід та Дуа Ліпа.

Сьогоднішнє шоу Balenciaga Couture осінь-зима 2022/2023 точно ввійде в історію моди, як одне з найзірковіших і найнезабутніших. Оскароносна голлівудська актриса Ніколь Кідман, що в протисонцевих окулярах-масці Balenciaga потрапила вранці в об’єктиви фотокамер біля офісу бренду, дебютувала на показі в сріблястій сукні з довгим шлейфом і драпуванням, подібним до цукеркової фольги. Образ доповнили високі чорні рукавички, чорні колготки та гостроносі туфлі.

Реклама
Ніколь Кідман

Тим часом Кім Кардаш’ян, яка є давньою шанувальницею естетики бренду, дефілювала в чорній сукні з розрізом біля стегна й вирізом на спині, а також у колготках і туфлях у відповідному до образу кольорі. Наомі Кемпбелл з’явилася в бальній чорній сукні з екстремально високим коміром, яку доповнила оперними рукавичками, Белла Гадід одягла смарагдову сукню з бантом, а Дуа Ліпа продемонструвала ефектне жовте міні зі шлейфом.

Кім Кардаш’ян
Наомі Кемпбелл
Белла Гадід
Дуа Ліпа

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.