До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модні колготки сезону осінь-зима 2020/2021

Перші осінні холоди вже настали, а отже саме час вибирати нові колготки згідно з модними тенденціями. Сезон осінь-зима 2020/2021 знову засвідчив, що колготки — це повноцінний елемент образу, здатний додати свого шарму. На минулих Тижнях моди дизайнери показали мереживні варіанти, моделі з кристалами або перлами для вечірніх образів, і найпопулярніші — щільні колготки приглушених відтінків.

Chanel

З поверненням на подіуми стилю препі білі колготки не змусили на себе довго чекати. Щільні колготки всіх відтінків білого, що походять зі шкільних часів, картатих накрохмалених спідниць і великих бантів, будуть доречними і з блузами з відкладним коміром, як у колекції Paul & Joe, і з об’ємними сукнями з тафти, як на показі Nina Ricci. Не менш ефектний вигляд такі колготки матимуть з твідовими костюмами — натхнення варто пошукати в осінньо-зимовій колекції Chanel.

Реклама
Nina Ricci
Paul&Joe

Поточного сезону дизайнери подбали не тільки про повсякденні образи, а й продумали варіації колготок для вечірніх виходів. Acne Studios представили модель, прикрашену перлами. На додаток бренд також продемонстрував модний стилістичний трюк: рукавички до пари колготкам, що має свіжий і ошатний вигляд. Не менш святковий варіант показали Richar Quinn — свої чорні колготки бренд доповнив вишивкою з кристалів, що повторює принт на спідниці.

Acne Studios
Richard Quinn

Найкомфортніші осінні варіанти щільних колгот цього сезону в особливій пошані — у тандем до них вибирайте багатошарові образи, як у Dolce & Gabbana, або невагому прозору сукню, як на показі Prada, — стильна й лаконічна гра на контрастах.

Dolce&Gabbana
Prada

Уміло вирізнитися допоможуть колготки від Marine Serre або Khaite — дизайнери модних брендів представили моделі для тих, хто любить класику, але хоче освіжити образ. Ставку зробили на капронові колготки зі всілякими геометричними візерунками й схемами.

Marine Serre
Khaite

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.