До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Маловідома сумка у стилі "тиха розкіш", яку принцеса Діана носила весь час

Так само як і Кейт Міддлтон та Меган Маркл сьогодні, принцеса Діана мала здатність робити культовими речі, які носила. Так працював ефект найбільш фотографованої жінки на планеті — найвідоміші бренди присвячували їй свої вироби, ще до її передчасної смерті в 1997 році. Візьміть сумочку Lady Dior, яку принцеса Вельська взяла в поїздку до Аргентини в 1995-му, після чого французький модний Дім назвав її на честь принцеси.

Принцеса Діана з сумкою Di від Tod's
Принцеса Діана з сумкою Di від Tod's

Реклама

У 1990-х роках, після розлучення з принцом Чарльзом, Діана змогла одягатися більш виразно, ніж у шлюбі, що сприяло появі в її гардеробі речей нових та авангардних дизайнерів, як-от Джанні Версаче. А її повсякденне вбрання привертало стільки ж уваги, що й вечірнє, якщо не більше. Скажімо, велосипедні шорти принцеси Діани мають такий самий зухвалий настрій, що й знакова "мстива сукня". Окрім того, в арсеналі Діани була одна сумка, якій вона віддала перевагу через її зручність та універсальність. І ця сумка ідеально вписується в сучасний стиль "тиха розкіш".

Принцеса Діана з сумкою Di від Tod's
Принцеса Діана з сумкою Di від Tod's

Розроблена італійським Домом Tod's, влучно названа Di, ця сумка була головним аксесуаром принцеси: Діана поєднувала її з костюмом і ходила з нею в спортзал. Ця сумка Tod's відносно проста, має надійну конструкцію, виготовлена з текстурованої шкіри ручної роботи, з двома великими ручками, що дозволяють носити її в руках або на плечі. Але у світі, де "тиха розкіш" та утилітарні речі стають дедалі популярнішими, потрібно лише подивитися на колекції сезону весна-літо 2024, щоб знайти докази того, що мінімалізм повернувся, а сумка Di має стільки ж сенсу, як і в 1990-х.

За матеріалом vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.