До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стильну, практичну та бюджетну сумку знайдено

Можливо, останнім часом ви помічали людей з величезною стьобаною сумкою на плечі. Ймовірно, ви бачили її в білому або чорному кольорі, або ж у кобальтово-синьому чи мандариново-помаранчевому. Цілком можливо, що ви навіть бачили її підробки. Але в будь-якому випадку стьобана сумка через плече COS стала всюдисущою.

Реклама

Сумка COS є напрочуд доступною за ціною, порівняно з більшістю модних і трендових аксесуарів. Варіант великого розміру продається за 99 доларів, тоді як мінісумка коштує 65 доларів, а мікро — 45 доларів. Ця модель виробляється з переробленого поліестеру, і завдяки великій різноманітності кольорів і цікавому дизайну вона чудово підходить більшості людей практично на будь-який випадок.

Більшість тенденцій стають надзвичайно популярними завдяки знаменитостям. У січні 2022 року корейська попзірка та акторка Дженні Кім (відома за псевдонімом Дженні) опублікувала фотографії з поїздки до Парижа наприкінці 2021 року, на яких часто було зображено біле кросбоді, схоже на хмару, і показала свою нову улюблену річ десяткам мільйонів підписників. Біля магазинів COS вишикувалися черги, і сумку стали неофіційно називати "сумка Дженні". Зірки K-PopТемін і Кі також додали у свій гардероб цей аксесуар, довівши, що вона пасує й чоловікам.

Після Азії цей тренд перемістився на європейський ринок, де поєднався зі скандинавським почуттям максималізму — текстура цього кросбоді та різноманітність кольорів дозволила йому знайти шанувальників у кожній модній ніші. Сумка COS стала улюбленою річчю широкої публіки завдяки своїй місткості, стилю, характерному для моди 1990-х і Y2K, і привабливій ціні. Вона навіть нагадує стьобані сумки MiuMiu, але є набагато доступнішою.

Попри те, що Дженні привернула увагу до цього кросбоді майже два роки тому, сумка тільки починає ставати популярною на європейському та американському ринку моди. Якщо ви ще не зустрічали її на вулицях, то, не сумнівайтеся, це станеться зовсім скоро.

За матеріалом vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.