До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Loewe Squeeze — головна it-сумка цього сезону

Починаючи пошуки найпопулярнішої it-сумки сезону, найкращим стартом стане огляд вуличного стилю під час місяця моди. Незалежно від того, чи відвідують вони покази в Нью-Йорку, Лондоні, Мілані чи Парижі, знаменитості, моделі та редактори мають тенденцію використовувати найновіші аксесуари, перш ніж ті стануть справжнім трендом. Сумка LoeweSqueeze швидко стала головною must-have-позицією. Скромно, але вишукано.

Реклама

Відтоді, як на початку цього місяця розпочався Тиждень моди в Нью-Йорку, багато модниць обирають нову сумку Squeeze від Loewe — продовження спадщини іспанського бренду після його успішного аксесуару Puzzle. Сумка, представлена в колекції осінь-зима 2023/2024, виготовлена з м’якої шкіри наппа, має "рюшистий" силует і ремінь-ланцюжок. Аксесуар доступний у малих і середніх розмірах, а також у чорному, коричневому, зеленому та бордовому кольорах.

Чому саме ця сумка? Це наразі вельми актуальний аксесуар, оскільки покупці жадають чистих, невимушених виробів. Подібно до вільного крою в одязі, який є трендом на подіумах, сумка Squeeze витончена та розкішна, але не надто формальна чи структурована. Крім того, вона поєднується практично з будь-яким стилістичним ансамблем. У Нью-Йорку, наприклад, Еймі Сонг поєднала свою чорну Squeeze з повсякденним коричневим джемпером і шкіряною спідницею. У Лондоні Алекса Чанг одягла її в більш химерний спосіб, додавши сукню з принтом. Сумка також вийшла за межі Тижнів моди — нещодавно Емілі Ратаковскі була помічена з нею в Нью-Йорку в поєднанні з червоною трикотажною спідницею.

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.