До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підсумки 2021: головні аксесуари року

У 2021 році аксесуари стали незамінним практичним атрибутом будь-якого образу. Від довгих рукавичок, що додають іронічних ноток, до мінісумок, які полюбили всі без винятку streetstyle-зірки — vogue.ua зібрав головні аксесуари року, що минає.

Довгі рукавички
Prada

Довгі рукавички, що раніше асоціювалися тільки з вечірнім вбранням для особливого випадку, цього року супроводжували й повсякденні образи. Чи то легкі мідісукні, чи то об’ємний пуховик або навіть улюблені джинси й базовий топ — колекції Prada, Emilia Wickstead, Simone Rocha, Versace і Jil Sander засвідчили, що довгі драматичні рукавички мають усі шанси залишитися з нами і в майбутньому році.

Реклама
Шовкові хустки й бандани
Max Mara

Це одна з тих класичних речей, які завжди в тренді, тому що їх можна стилізувати незліченною кількістю способів. Цього року фаворитами стали бандани, які супроводжують гардероби модниць і навесні, і влітку, і восени. На подіумах тенденцію показали Max Mara, Versace, Preen, Dior і Philosophy di Lorenzo Serafini, а соцмережі й виходи Ріанни, Белли Гадід і Кендалл Дженнер сприяли її поширенню.

Яскраві колготки
Versace

Яскраві фантазійні колготки стали синонімом естетики old money, яка полонила світ моди у 2021 році. В особливій пошані в модниць були зіркові аксесуари з принтами всіх типів — від логотипів і півмісяців до "гусячої лапки" й абстрактних малюнків.

Гольфи
Dries Van Noten

Особливої підтримки гольфи дістали завдяки Instagram: цього року фешн-блогери натхненно стилізували ці вироби з лоферами, що відсилають до стилю препі. Головними зірками на вулицях модних столиць були гольфи нейтральних відтінків, а дизайнерські колекції проповідували яскраві кольори й нетривіальні візерунки.

Панама
Celine

Якщо раніше панами вважалися тільки аксесуаром пляжного стилю, то 2021 рік легко заримував їх і з повсякденним міським одягом — від деніму й картатих сорочок до квітчастих суконь і лляних штанів. Особливим відкриттям року стали панами, виготовлені в техніці кроше. Романтичне плетіння цього року вибирали всі головні модниці, серед яких Белла Гадід, Ельза Госк, Олівія Руайом і Бланка Міро.

Мінісумки
Кендалл Дженнер із сумкою By Far

Мініатюрні сумки з короткою ручкою вже давно штурмують світ моди, але саме 2021 рік розкрив їхній потенціал. Такі мініаксесуари швидко стали негласною класикою вуличної моди, а до їхніх прихильниць належать Кайлі й Кендалл Дженнер, сестри Гадід, Ірина Шейк, Кая Гербер і Гейлі Бібер.

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.